Jäsenkirje tammikuu 2023

3.1.2023

Jäsentietojen päivittäminen

Muistathan ilmoittaa jäsentietojesi muutoksista. Kotiosoitteet päivittyvät Jytyn jäsenrekisteriin suoraan Postin rekisteristä, ellet ole ilmoittanut kotiosoitettasi salaiseksi. Jäsentiedot päivitetään Jässärissä tai ottamalla yhteyttä jäsenrekisteriin tai V-S Jytyn toimistoon p. 040 773 1199 tai toimisto@vsjyty.fi.


Siirryitkö hyvinvointialueen palvelukseen?

Hyvinvointialueille siirtyneiden jäsentemme osalta on erittäin tärkeää, että muuttuneet työsähköpostiosoitteet ja muut yhteystiedot päivitetään jäsenrekisteriin mahdollisimman pian, jotta yhdistyksen ja liiton viestit ja tiedotteet tavoittavat jäsenet jatkossakin. Voit päivittää muuttuneet yhteystietosi Jässärissä
Huom. Korjaa vain yhteystiedot, älä työnantajatietoa (liitto tekee sen).
Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi yhdistykselle, niin yhdistys päivittää ne jäsenrekisteriin: https://www.vsjyty.fi/yhdistys/jasentietojen-paivitys/

Muistathan myös tarkistaa ensimmäisestä hyvinvointialueen palkkalaskelmastasi, että jäsenmaksua on peritty. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsenmaksuihin tai toimisto@vsjyty.fi. 


V-S Jytyn syyskokous 10.12.2022

V-S Jytyn sääntömääräinen syyskokous pidettiin lauantaina 10.12.2022 Turussa. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti jatkamaan Pirkko Multanen. Vuoden 2023 hallituksen kokoonpanon näet täältä


Jäsenmaksut 2023

1,32 % ennakonpidätyksen alaisesta palkasta
Työssä oleva jäsen maksaa prosentuaalista jäsenmaksua. Se lasketaan kaikesta ennakonpidätyksen alaisesta palkasta, johon kuuluvat myös luontoisedut, työaikakorvaukset, lomaraha ja lomakorvaus. Jäsenmaksu maksetaan myös osa-aikatyöstä ja työstä, jota teet saadessasi soviteltua työttömyyspäivärahaa.

Euromääräinen jäsenmaksu 5 €/kk
Euromääräistä jäsenmaksua maksavat jäsenet, jotka vähintään 30 päivän ajaksi ovat jääneet vaille palkkaa: virkavapaa, työloma, opiskelu, sairausloma, karenssi, Kelan päiväraha, kuntoutustuki (= määräaikainen työkyvyttömyyseläke) ja äitiys-, isyys-, hoito- ja vanhempainvapaa. Jäsen voi ilmoittaa palkattoman ajan yhteydenottolomakkeella Jässärissä tai V-S Jytyn toimistoon puh. 040 773 1199, toimisto@vsjyty.fi.

Jäsenmaksuvapautus
Varusmies- ja siviilipalvelusaika on vapautettu jäsenmaksusta. Vapautuksen jäsenmaksusta saa lähettämällä esimerkiksi palvelukseenastumismääräyksen tai muun todistuksen.

Opiskelijajäsenyys on maksuton
Ammattiliitto Jytyyn ensimmäistä kertaa liittyvän päätoimisen tutkinto-opiskelijan jäsenyys on maksuton. 

Kannatusjäsenmaksu 36 €/vuosi
Eläkkeelle jäädessään jäsen voi jäädä yhdistykseen kannatusjäseneksi. 


Jytyn ammatilliset opintopäivät

V-S Jyty maksaa jäsentensä Jytyn ammatillisten opintopäivien kurssipaketin kokonaan (sis. ohjelman, ohjelmaan merkityt ruokailut ja majoitus 2hh). Mikäli varaa yhden hengen huoneen, jäsen maksaa yhden hengen huonelisän itse. Liitto maksaa matkakustannukset edullisimman matkustustavan mukaan.

Tärkeää: Ennen kuin ilmoittaudut Jytyn ammatillisille opintopäiville, ota yhteyttä yhdistyksen toimistonhoitajaan (koulutusvastaava): toimisto@vsjyty.fi tai puh. 040 773 1199. 

Myös työnantajaa voi kysyä maksamaan osallistumismaksun. Työnantajalta kannattaa tiedustella palkallista vapaata koulutusta varten sekä osallistumista kurssikustannuksiin.

Varhaiskasvatuksen ja perhetyön ammatilliset opintopäivät 11.2. - 12.2.2023 Tampere
Osallistumisoikeus: Varhaiskasvatuksen- ja perhetyön tehtävissä toimivat Jytyn jäsenet. 
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.1.2023
Lue lisää 

Koulunkäynninohjaajien ammatilliset opintopäivät 22.4.2023 - 23.4.2023 Helsinki
Osallistumisoikeus: Jytyläiset koulunkäynninohjaajat ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat. 
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.3.2023
Lue lisää 

Kirjastoalan ammatilliset opintopäivät 6.5.2023 - 7.5.2023 Oulu
Osallistumisoikeus: Kirjastoalalla toimivat Jytyn jäsenet.
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.4.2023
Lue lisää

Sihteeri-, hallinto- ja ICT-alan ammatilliset opintopäivät 10.6.2023 - 11.6.2023
Osallistumisoikeus: Opintopäivät ovat suunnattu kaikille Jytyn sihteeri-, hallinto-, asiantuntija- ja ICT-työtehtävissä toimiville jäsenille.
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.5.2023
Lue lisää