Jäsenkirje toukokuu 2023

26.5.2023

Hei Jytyläiset!

Pikainen tervehdys täältä Pöytyältä! Ollaan jo toukokuun lopussa. Vähän on nyt ollut viileää, mutta onneksi paistaa välillä aurinkokin - kesää odotellessa!

Kiitos kaikille kevätkokoukseen lauantaina 6.5. Ruissalossa osallistuneille, kiitos lämminhenkisestä seurasta ja hyvästä palautteesta koskien kokouspäivän ohjelmaa.

Tulossa on lisää tapahtumia; V-S Jyty ry järjestää yhteistyössä VSSHP Jytyn ja Jyty Lounais-Suomen kanssa Jyty5 -tapahtuman Ruissalossa 12.8.23 sekä Piknik -risteilyn 2.9.23 Turku-Maarianhamina-Turku. Jyty5-tapahtuman tiedot näet https://www.vsjyty.fi/tapahtumat/jyty5/ 
Piknik-risteilystä tiedotetaan jäsenille lähiaikoina, laitathan kalenteriin jo varausta.

Oikein hyvää kesää kaikille!
Pirkko Multanen, hallituksen puheenjohtaja


Kevätkokouksen päätöksiä

V-S Jytyn kevätkokoukseen lauantaina 6.5.2023 Ruissalon kylpylässä osallistui 24 jäsentä.
Kokouksessa päätettiin sääntömääräisistä kevätkokoukselle kuuluvista asioista: Hyväksyttiin hallituksen antama vuoden 2022 vuosikertomus, käsiteltiin vuoden 2022 tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto, vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille, päätettiin, että vuoden 2022 alijäämä vähennetään omasta pääomasta ja että kokouskutsut julkaistaan ilmoittamalla kokouksesta yhdistyksen kotisivuilla. 


Kalenteri 2024

V-S Jyty kustantaa vuoden 2024 taskukalenterin niille jäsenilleen, jotka tilaavat kalenterin viimeistään 18.8.2023. Kalenteri on jäsenelle ilmainen. 
Tilaa kalenteri täällä: https://www.vsjyty.fi/jasenedut/kalenteri/


Jäsenyyden hoito

Jäsenyyden hoitaminen tarkoittaa sitä, että jäsen päivittää tarvittaessa muuttuneet yhteystietonsa tai työsuhdetietonsa sekä ilmoittaa ammattiliiton jäsenyyteen vaikuttavista elämänmuutoksista. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi perhevapaa, opintovapaa, pidempi sairausloma sekä eläköityminen. Muutoksista voi ilmoittaa asiointipalvelu Jässärissä tai ottamalla yhteyttä jäsenrekisteriin tai V-S Jytyn toimistoon toimisto@vsjyty.fi tai puh. 040 773 1199. Omaa jäsenmaksutilannetta voit tarkastella joko Jässärissä tai ottamalla yhteyttä jäsenmaksuihin.


Järjestä Jyty-kahvit työpaikallasi!

Olitpa yhdistyksen hallituksen aktiivi, luottamusmies tai rivijäsen, voit järjestää Jyty-kahvit työpaikallasi. Miten toimia?

· Ota yhteyttä aluetoimistosi toimipisteeseen ja sovi, milloin sinun työpaikallasi on sopiva aika juoda aamukahvit/iltapäiväkahvit.
· Aluetoimistolta saat valmiiksi myös mainoksia, jotka voit laittaa kahvihuoneeseen/ toimipisteesi ilmoitustauluille, jotta työkaverisikin tietävät, milloin Jyty-kahvit on tarjolla.
· Aluetoimistosta tullaan paikan päälle ja tuodaan pullat, karkkia ja muuta jakotavaraa.
· Kahvihetken ei tarvitse olla siis mitenkään normaalista työpäivän kahvihetkestä poikkeava ja luonnollisesti tilaisuus on avoin kaikille. Aluetoimiston edustaja voi halutessasi pitää lyhyen infon ajankohtaisista aiheista työmarkkinoilla ja samalla voidaan käydä keskustelua työpaikkanne ajankohtaisuuksista.
· Jytyn jäsenille tuodaan jäsenlahjat, jos sellaisia ei vielä ole teille jaettu.

Tilaisuus toimii hyvin Jytyn työpaikkanäkyvyyttä lisäävänä sekä toki samalla jäsenhankintatilaisuutena. 
Koska siis kahvittelemme sinun työpaikallasi? Ota yhteyttä Etelä-Suomen aluetoimistoon Laura Kukkoseen, Liban Sheikhiin tai Sirkku Kumpulaiseen: https://jytyliitto.fi/yhteystiedot/aluetoimistot/


Jytyn jäsenedut

Ammattiliitto Jytyn jäsenenä saat lukuisia työelämän ja vapaa-ajan jäsenetuja sekä vahvan ammatillisen ja paikallisen yhteisön, joka on tukenasi ja turvanasi työelämässä.

Työelämän jäsenedut

Vapaa-ajan jäsenedut